ANTALYA / ELMALI - Eskihisar Şehit Nuri Çavdar İlkokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü Okulumuzda çeşitli etkinliklerle anıldı. Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108'nci yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Çanakkale'yi geçilmez kılan tüm kahramanlarımız minnetle anıyoruz.

Mrt

Dünyamızı tüm canlılarla birlikte paylaşıyoruz. Hayvanlarla ve bitkilerle paylaştığımız dünyamızda çocuklarımızın onlarla birlikte yaşamayı öğrenmesi çok önemli.

Hayvan sevgisi hepimizin hayatını güzelleştirir, günlük yaşamın yol açtığı stresin- gerginliklerin azalmasını sağlar. Hayvan sevmek bizleri daha sevecen, duygusal, neşeli kılar.

Çocuklar için hayvan sevmek ise ayrı bir önem taşır. Çocuklar hayvanıyla bitkisiyle doğayı bir bütün olarak algılar ve öylece kabullenir. Doğaya sevgiyle yaklaşan çocuk hem birey olarak daha mutlu olabilecek hem de sosyal bir varlık olarak daha hoşgörülü ve verici olabilecektir.

Mrt

OKULÖNCESİNDE ÜCRETSİZ BESLENME UYGULAMASINA BAŞLANDI.

Mrt

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ MÜZE VE SİNEMA GEZİSİ YAPTI.

Mrt

Okulumuzun minikleri İstiklal Marşımızın 2 kıtasını öğrendi.

Deneyorum Projesi Öğrenci Katılım Sertifikalarımız

Deney Kitabımızın Tanıtımı

Okul eTwinning Panomuz

Mrt

Bu yıl okulumuzda 4 tane eTwinnig Projesi yürütülmektedir.

Medialog

Deneyorum