ANTALYA / ELMALI - Eskihisar Şehit Nuri Çavdar İlkokulu

Kas

ULU ÖNDERİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ. 10 KASIM 2023

Kas

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZIN 100. YILINI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLADIK. EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE AYRICA KATILIM SAĞLAYAN TÜM MİSAFİRLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı bir güne sığmaz dedik ve etkinliklerimize başladık. Drone çekimiyle 100. yıla yakışır kareografimizi oluşturduk.

Ekm

Antalya İl Jandarma Komutanlığı tarafından okulumuzda trafik eğitimi gerçekleştirildi.

May

Okulumuz Anasınıfları, 1-A, 2-A, ve 3-A sınıflarıyla ve velilerimizle Kazanpınarı Piknik alanına gezi düzenlenmiş olup keyifli bir gün geçirildi.

May

Şiddet mağduru kadınların, haklarına ilişkin bilgilerin erişimi için kamu kurumları, STK'lar, KADES, Alo 183 Sosyal Destek Hattı gibi kurumlara ulaşılabilir. Her vatandaşımız telefonlarına KADES Uygulamasını indirerek şiddet durumunda güvenlik güçlerine kolayca ulaşabilir. KADES uygulaması indirme linki:

Google Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=tr.gov.egm.kades&hl=tr&gl=US&pli=1

Apple Play Store: https://apps.apple.com/tr/app/kades/id1360309770

May

Okulumuz değerler eğitimi kulübü değerler eğitimi kapsamında okulumuza adını veren şehitimiz Şehit Nuri Çavdar’ın kabrini ziyaret etmişlerdir.

May

Okulumuz yararına yapılan kermesimize Kaymakamımız Faruk ERDEM, ilçe merkez ve jandarma komutanları, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmet YILDIZ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz ve Okul Müdürleri ile çok sayıda vadandaşımız katılarak katkı sağlamıştır. Herkese teşekkür ederiz.

May

Sarılmaya ihtiyacım olduğunda, kolların benim için her zaman açık. Bir arkadaşa ihtiyacım olduğunda, her zaman yanımdasın. Bir derse ihtiyacım olduğunda, en iyi öğretmensin. Gücün ve sevgin bana her zaman rehberlik ediyor. Seni çok seviyorum anneciğim, Anneler Günün kutlu olsun!

Okulumuz anasınıfı öğrencileri düzenledikleri anneler günü programı ile annelerin gününü kutladı. Çok güzel ve duygusal anlar yaşandı.

May

17 MAYIS ÇARŞAMBA GÜNÜ OKULUMUZDA DÜZENLEDİĞİMİZ OKUL KERMESİMİZE  TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR.

Nis

İlçemizde Düzenlenen 23 NİSAN Konulu Resim Yarışmasında Okulumuz Anasınıfı Öğrencilerinden Hatice Kübra AKBAŞ İlçe Birincisi ve Büşra ÇEVİK İlçe İkincisi Olarak Dereceye girdi. Okulumuzda düzenlenen törenle hediyeleri verildi. Kendilerini Tebrik Ediyoruz.

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI.

Mrt

SAYIN KAYMAKAMIMIZ FARUK ERDEM OKULUMUZU ZİYARET EDEREK ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERLE SOHBET ETTİ

Mrt

Kütüphane Haftası nedeniyle Okulumuzda kutlama programı yapıldı. Gerçekleşen etkinlikte öğrencilerimiz çeşitli kitap karakterlerini canlandırırken, sınıflardan en çok kitap okuyanlara ödül verildi. Programda emeği geçen  Türkçe öğretmenlerimiz Zerrin AKKOYUN ile Harun OKUR a teşekkür ederiz.

Mrt

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce koordine edilen, deprem bölgesindeki vatandaşlara destek olmak için okulumuzda yapılan kermes etkinliğimize ilgi büyük olmuştur. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.